20 de septiembre: emergencia feminista

Desde el Colegio de Trabajo Social nos invitan a participar el 20 de septiembre en el Movimiento por la lucha feminista. Nos unimos a la iniciativa y os invitamos a poneros en contacto con las diversas asociaciones participantes y comunicar vuestras preguntas o iniciativas. Más información.

Bon dia estimats i estimades col.legiades, 

Des de la Comissió d’igualtat i gènere del Col.legi Oficial de Treball  Social vos inform que el proper divendres 20 de setembre, el moviment feminista ens convoca a sumar-nos a l’estat d’Emergència Feminista que es declara a tot arreu del territori valencià i espanyol.

Convoquem a les persones col.legiades i tota la ciutadania a dir PROU, eixim al carrer per frenar la barbàrie!!!

Sols al mes de juliol 13 dones i 1 menor han estat assassinades i més de 1000 han sigut les dones des de l’any 2003. Com afirma el moviment feminista: 

«No podem esperar al 25N, no podem començar un nou curs escolar, un nou curs polític, no podem tornar a la rutina com si res haguera passat.És urgent i necessari  donar una resposta contundent davant els fets que ens han aterrit en el que portem d’estiu. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Per això vos animen a que  vos sumeu el pròxim 20 de setembre a omplir els carrers i la nit de llum violeta.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Aquesta és la nostra proposta una Manifestació Nocturna, amb un símbol la llum violeta. Enfront de la barbàrie, enfront de la foscor, enfront de la por, la intimidació, enfront de tot el que ens han arrabassat, llum violeta. Totes juntes, amb fanalets, llanternes, veles, mòbils… isquem i deixem que el feminisme l’inunde els carrers, que ens vegen, que sàpien que no tenim por.»

Hem de ser molts i moltes les que eixim eixa nit,  ja què la problemàtica de la violència de gènere i masclista és un problema social que des del Treball Social hem d’atendre, previndre i erradicar.

Adjuntem els cartells que ens acompanyaran en l’eixida massiva eixa nit. 

També us animen a que vos feu fotos i les pujeu a les xarxes, etiquetant al COTS per visibilitzar aquesta lluita i reivindicació des del Treball Social. Utilitzeu el hastag: #TreballSocialVioleta


Comissió d’igualtat i gènere del Col.legi de Treball Social de València.

Ens volem vives, lliures i rebels!

Deja un comentario